TFF 2. Ligi Kırmızı Grup’ta yer alan Piserro Kahramanmaraşspor, ligdeki 23’üncü hafta maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Eyüpspor maçındaki sonuca üzülüyor.

Bülent Akan ile 2019-2020 Sezonunun ikinci yarısına sahasında Uşak Spor A.Ş.’yi 2-1 mağlup ederek başlayan veardından deplasmanda Ankara Demirspor’a 4-0 yenilen Piserro Kahramanmaraşspor, sahasında Sivas Belediyespor’u 2-0, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 2-1 ve sahasında Van Spor Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup etti. Son maçında ise Eyüpspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Piserro Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Bülent Akan, maç sonrası değerlendirmesinde "Kahramanmaraşspor taraftarlarının ve camiasının ne olursa olsun takımımıza sahip çıkması gerekiyor Önümüzdeki 11 maçı kazanmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" dedi. Akan, bu maçta takımının ofansif olarak biraz tutuk oynadığını fakat mücadeleden memnun olduğunu belirtti. Akan, şunları söyledi:

“Ama maalesef bazen istediğiniz kadar uğraşın, bazı şansızlıkları kıramıyorsunuz. Bugün son dakikalarda atılan bir duran topta şansız bir şekilde gol yedik. Öncesinde ve sonrasında pozisyon üretmemize rağmen tercih hatalarımızdan dolayı galip gelebileceğimiz müsabakadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık.

Deplasmanda alınan her puan çok değerli olmasına rağmen biz galibiyeti kaçırdığımız İçin beraberliğe üzüldük. Galip gelmek için her şeyi yaptık ama maalesef berabere bitti. Hafta içinde oynayacağımız Kastamonuspor maçı çok önemli puan durumunda üst sıralardaki takımlardan alacağımız puanları hem stratejik olarak hem de motivasyon olarak çok önemsiyoruz.

Bu maçlardaki performansımız sezon sonunda Play-Off içindeki takımlar olacağından gerçek gücümüzü görme açısından çok çok önemli. Bu maçın hazırlıklarına pazar günü başladık oyuncularımız maçın öneminin farkında inşallah çarşamba günü taraftarlarımızın da desteği ile Kastamonuspor maçını kazanmak istiyoruz.”

Editör: TE Bilisim