Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 4. hafta maçında Bayern Münih’i konuk ediyor. 16 Ekim Cuma günü (bugün) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports Haber’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Ilija Belosevic (Sırbistan), Saso Petek (Slovenya), Vasiliki Tsaroucha (Yunanistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko’da son durum

Ekibimiz, Turkish Airlines EuroLeague'de çift maç haftasının ilk karşılaşmasında CSKA Moskova’yı konuk etti. Fenerbahçe Beko, büyük bölümünü önde götürdüğü mücadeleden bir uzatma periyodu sonunda 77-78 mağlup ayrılarak ilk yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı7nda Nando De Colo 21, Jarell Eddie 18, Lorenzo Brown 16 sayı üretti. Oyuncumuz Jarell Eddie, Bayern maçındaki performansıyla (6/6 üçlük) EuroLeague tarihinde hiç şut kaçırmadan en çok üçlük isabeti bulan ikinci oyuncu oldu.

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki son maçında 11 Ekim Pazar günü Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u konuk etti. Takımımız, rakibini 113-74 ile geçerek 3’te 3 yaptı. Ekibimizde Johnny Hamilton ve Jarell Eddie 18’er, Ali Muhammed ise 17 sayı üretti. Berkay Candan da 16 sayı buldu.

Takımımızda sağ bacak baldır sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Melih Mahmutoğlu ile faset sendromu nedeniyle tedavisine devam edilen Ahmet Düverioğlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Editör: TE Bilisim