Bir dizi programlara katılmak, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, havaalanında karşılandı.

Karşılamaya Vali Ömer Faruk Coşkun,  Kahramanmaraş Milletvekilleri, Belediye Başkanları, AK Parti il başkan ve yöneticileri, protokol üyeleri, Milli Sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Karşılamada Paralimpik Milli Yüzücüler Beytullah Eroğlu ve Sevilay Öztürk’te hazır bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak ve etkinliklere katılmak üzere sabah Kahramanmaraş'a geldi.

Kasapoğlu, Kahramanmaraş Programı kapsamında valilik, büyükşehir belediyesi ve iktidar partisi il başkanlığını ziyaret ettikten sonra, 12 Şubat ve Hanefi Mehçiçek statlarında saha incelemesinde bulunacak.

Gençlik ve Spor Bakanı daha sonra geçen günlerde vefat eden milletvekili İmran Kılıç'ın Onikişubat ilçesi İstiklal Mahallesinde Necmettin Erbakan Bulvarı Elif Sitesindeki Kılıç ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. Bakan Kasapoğlu, Paralimpik yüzücü Sevilay Öztürk'ün ailesini de ziyaret edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 12 Şubat Stadı karşısındaki Gençlik Merkezinde düzenlenecek olan Kahramanmaraş Gençlik Çalıştayı'na da katılacak ve daha sonra Gaziantep' geçecek.

Editör: TE Bilisim