Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSM), Temmuz ayı faaliyetleri ile “Türkiye’nin Enleri” arasında yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında; 81 İl Müdürlüğü aylık ve haftalık olmak üzere illerde yapılan faaliyetlerin tanıtım videoları yapılıyor.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 2019 yılında devam eden proje kapsamında her ay en iyi tanıtım videosunu yapan iller Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Genel Müdürü Mehmet Baykan Başkanlığında oluşturulan jüri heyeti, Türkiye genelinden gelen videolar arasında yaptıkları değerlendirme ile en iyi faaliyet videosu çalışmaları seçilerek ilan ediliyor ve Genel Müdürlük Sosyal Medya Hesaplarında yayınlanıyor.

Bu kapsamda Kahramanmaraş GSM olarak Temmuz ayında yapılan faaliyetlerin çeşitliği, faaliyetlere katılımın yoğunluğu ile Kahramanmaraş sporcularının ulusal ve uluslar arası katıldıkları Şampiyonalarda elde ettikleri başarıların anlatıldığı tanıtım videosu Genel Müdürlük tarafından en iyi videolar arasında yer aldı.

Başarı gösteren il müdürlükleri ve il müdürlüklerinde faaliyetlerin tanıtım videolarını hazırlayan Basın Yayın Halkala ilişkiler Şubesi personelleri Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından spor malzemesi ile ödüllendirildi.

Kahramanmaraş GSM Basın Yayın Şubesi Personelleri Mehmet Dizibüyük ve Hatice Kübra Ekiz, Spor Genel Müdürlüğü tarafından isimlerine hazırlanan Milli Takım Formaları ve Genel Müdür tarafından verilen Başarı Belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Şube Müdürü Mustafa Arguz’dan aldılar. Ayrıca başarı gösteren illere Genel Müdürlüğük tarafından desteklerin sürdüreceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim