Kahramanmaraşspor’un 20 Kasım 2016 Pazar günü Sivas’ta oynayacağı Sivas Belediyespor maçını İzmir Bölgesi’nden Levent Balcı yönetecek. Maçta Balcı’nın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Mehmet Özkan ve Uğur Önay yapacaklar, maçın 4. Hakemliğini de yine İzmir Bölgesi’nden Can Savaşan üstlenecek.

 

Hafta sonunda oynanacak olan maçların hakemleri açıklanırken; 20 Kasım 2016 Pazar günü Sivas’ta oynanacak olan Sivas Belediyespor – Kahramanmaraşspor A.Ş. maçında İzmir Bölgesi hakemlerinden Levent Balcı düdük çalacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 19-21 Kasım 2016 (Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günleri oynanacak olan Spor Toto Süper Ligi, TFF 1. Ligi, Spor Toto 2. Ligi ve Spor Toto 3. Ligi maçlarında görev alacak hakemleri belirledi. Buna göre; Kahramanmaraşspor’un 20 Kasım 2016 Pazar günü Sivas’ta oynayacağı Sivas Belediyespor maçını İzmir Bölgesi’nden Levent Balcı yönetecek. Maçta Balcı’nın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Mehmet Özkan ve Uğur Önay yapacaklar, maçın 4. Hakemliğini de yine İzmir Bölgesi’nden Can Savaşan üstlenecek.

 

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda lider Amed Sportif Faaliyetler’in 20 Kasım 2016 Pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor maçında Serkan Ergün düdük çalacak. Gruptaki 12. Hafta maçlarını yönetecek hakemler ve maçların programı şöyle:

 

19 KASIM 2016 CUMARTESİ

13:30 Fatih Karagümrük A.Ş. – İstanbulspor A.Ş. (Vefa Stadı; Hakem: Mustafa Kürşad Filiz)

 

20 KASIM 2016 PAZAR

13:00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor – Anadolu Üsküdar 1908 Spor (Kazım Karabekir Stadı; Hakem: Hasan Avcı)

13:00 Sivas Belediyespor – Kahramanmaraşspor A.Ş. (Sivas Muhsiz Yazıcıoğlu Spor Kompleksi; Hakem: Levent Balcı)

13:00 Ofspor A.Ş. – Konya Anadolu Selçukspor (Of İlçe Stadı; Hakem: Tugay Kaan Numanoğlu)

13:30 Keçiörengücü – Zonguldak Kömürspor (Ankara Aktepe Stadı; Hakem: Ali Şansalan)

13:30 Pendikspor – Hacettepespor (Pendik Stadı; Hakem: Ali Zağlı)

13:30 Kocaeli Birlikspor – Amed Sportif Faaliyetler (Kocaeli Alparslan Türkeş Stadı; Hakem: Serkan Ergün)

13:30 Fethiyespor – Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. (Fethiye İlçe Stadı; Hakem: Yiğit Arslan)

19:00 Bucaspor – Nazilli Belediyespor (Yeni Buca Stadı; Hakem: Adem Sarıtaş)

 


TÜRKİYE’NİN DEBRİSİNİ CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK

 

Öte yandan, 20 Kasım 2016 Pazar günü oynanacak olan Spor Toto Süper Ligi’nin 11. Haftasındaki Fenerbahçe A.Ş. – Galatasaray A.Ş. maçını, Türkiye’nin hakemlikteki gururu olan FİFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetecek. Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20:00’de başlayacak maçta Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahaddin Duran ve Tarık Ongun yapacaklar, maçın 4. Hakemi ise yine FİFA kokartlı hakemlerimizden Halis Özkahya olacak.

Editör: TE Bilisim