Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Kadın Milli Takımımızın İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanı takip etti. Çalışmayı Türkoğlu’nun yanı sıra TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve TBF yetkilileri de izledi.

Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından Türkoğlu, oyuncuların yanı sıra teknik ve idari kadroyla bir araya geldi. Türkoğlu, 14 Haziran Pazartesi günü Avrupa Şampiyonası’na gidecek olan millilerimize başarılar diledi.

Diğer yandan A Kadın Milli Takımımızda Özge Yavaş kadrodan çıkartıldı.

Avrupa Şampiyonası’nda Bosna Hersek, Slovenya ve Belçika ile birlikte C Grubu’nda yer alacak ve maçlarını Fransa’nın Strasbourg kentinde oynayacak olan A Kadın Milli Takımımız, 17 Haziran Perşembe günü ilk maçında TSİ 19.00'da Slovenya ile karşılaşacak. Millilerimiz ikinci maçında 18 Haziran Cuma günü Bosna Hersek ile TSİ 13.00’te karşı karşıya gelirken, gruptaki son maçında ise 20 Haziran Pazar günü TSİ 16.00’da Belçika ile mücadele edecek.

Editör: TE Bilisim