Kırmızı beyazlılar, mücadele ettiği TFF 2.Ligi Kırmızı Grup’ta ikinci yarıya sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Bandırmaspor BALTOK maçıyla başlarken, ardından da deplasmanda Şanlıurfaspor’u 1-0 ile geçmeyi başardı.

Sahasında maçta Konya Anadolu Selçukspor ile 2-2 berabere kalan Kahramanmaraşspor, ardından Fatih Karagümrük A.Ş. deplasmanında 2-1’lik skorla boyun eğerken, grubun zayıf takımlarından Darıca Gençlerbirliği A.Ş.’yi zor da olsa 1-0 yendikten sonra deplasmanda yine grubun zayıf takımlarından Tokatspor’a 3-1 mağlup oldu.

Kahramanmaraşspor, haftaya zirve yarışında ikinci olarak giren Menemen Belediyespor’u sahasında 4-1 ile geçerken, bir hafta sonrasında ise lider Tuzlaspor A.Ş.’yi 1-0 ile geçerek adeta zirveye ayar verdi. Sonrasında ise sahasında Fethiyespor’a söz geçiremedi ve maç 0-0 eşitlikle sona erdi. Son maçında ise deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na 3-0 mağlup oldu.

İkinci yarıda deplasmanda oynadığı 5 maçta 2 kez galip gelen Kahramanmaraşspor, 3 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Pazar günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor’un nasıl bir sonuç alacağı merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim