Bu sezon ilk defa 'Dörtlü Final' formatında oynanacak İspanya Süper Kupası'nın heyecanı Tivibu'da yaşanacak. 13 Ocak Çarşamba Real Sociedad-Barcelona, 14 Ocak Perşembe Real Madrid-Athletic Bilbao yarı final maçları sadece Tivibu Spor 2'de olacak. Final günü ise 17 Ocak Pazar.

Avrupa'nın en büyük futbol ligleri Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu'da futbolseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu sezon ilk kez 'Dörtlü Final' formatında oynanacak İspanya Süper Kupası'nda Real Madrid, Barcelona, Real Sociedad ve Athletic Bilbao kupayı kazanmak için sahaya çıkıyor. 

Final 17 Ocak Pazar günü

İlk yarı final maçında 13 Ocak Çarşamba 22.00'de Real Sociedad-Barcelona karşılaşacak. 14 Ocak Perşembe 22.00'de ise Real Madrid-Athletic Bilbao final için mücadele edecek. Futbolseverlerin heyecanla takip edeceği bu iki mücadele Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. İspanya Süper Kupası'nın sahibini bulacağı final ise 17 Ocak Pazar günü oynanacak.

Sporun her dalı Tivibu'da

Tivibu kullanıcılarına, Premier League, Bundesliga, NBA, MotoGP, Formula 1, Belçika Jupiler Pro League, Hollanda Eredivisie, İskoçya Premiership, İngiltere FA Cup, İngiltere Community Shield, İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası, ING Erkekler Basketbol Süper Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Euro Cup ve FIBA Şampiyonlar Ligi maçları dâhil olmak üzere futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına dolu dolu spor keyfi yaşatıyor. Tivibu içerikleri IPTV, uydu, web, mobil ve smart TV platformlarının tamamından izlenebiliyor.

Editör: TE Bilisim