Kahramanmaraşlı milli voleybolcu Berna Demirci, Kurban Bayramını memleketinde ailesi ile birlikte geçirmek için Göksun’un Kavşut  Mahallesi, Güldağı mezrasında geldi.

Baba ocağında sıla-i rahimde bulunan milli voleybolcu Demirci’yi, Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce de ziyaret ederek günün anısına Göksun Çiftçileri adına üzerinde “Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz “yazılı Türk bayraklı tablo hediye etti. Spor hayatında başarılar dileyerek, Demirci’ye her zaman destek olan ailesine de teşekkür eden Cüce’ye, ailesi ve Demirci Berna’nın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce ise tabloyu takdim ederken şunları kaydetti:

“Galatasaray’da yetişen ve daha sonra Samsun ve Bolu Belediyesi gibi önemli Voleybol takımlarına ter döken, evladımız Berna Hanımı tebrik ediyor, spor hayatında başarılar diliyorum. Yetişmesinde büyük emekleri olan ve her zaman destekçisi olan ailesini de tebrik ediyorum. Çiftçi bir ailemizin evladı böylesi güzel başarılara imza attığını duydum ve çok mutlu oldum. İnşallah Berna kızımız Milli takımda forma giyerek Şanlı Bayrağımızı göklere çekilmesinde katkı sunağına inanıyorum. ”d

Milli voleybolcu Demirci ise başkan Cüce’nin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu bildirerek şöyle konuştu;

“Öncelikle buralara kadar gelerek ziyarette bulunan Selim Cüce Başkanıma ailem ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, Bayramını kutluyorum. Spor hayatım ilkokul 4.sınıfta başladı ve devamında ise farklı takımlarda, farklı şehirlerde devam etti.Her gittiğim yerde Kahramanmaraşlıyım demekten gurur duydum ve her fırsatta memleketime gelmeye gayret ediyorum. Hedefim ise Milli Takımımızda forma giyerek ülkemizi temsil etmek ve ortaya koyulacak olan başarılarda benimde imzamın olmasıdır. Transferimin ardından şahsımı ve ailemi arayan veya sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları yayınlayan herkese teşekkür ediyorum.”

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

BERNA DEMİRCİ KİMDİR?

1996 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Kayseri’de tamamladı. İlkokul 4.Sınıfta voleybol sporu ile tanıştı. Lise Eğitimini ise İstanbul-Kadıköy’de devam etti ve lise eğitimi devam ederken VakıfBank Voleybol takımında oynamaya başladı. Galatasaray Voleybol takımına seçilmesinin ardından, küçük takım, yıldız ve pav takımlarında 4 yıl devam etmesinin ardından. Ordu Türk Telekom, Samsun Ana Kent, Bolu Belediye Voleybol Takımlarında oynadı. Giresun Üniversitesi Beden Eğitimi ve Öğretmenliğinden 2015 yılında mezun oldu. Son olarak ise tekrar Bolu Belediye Voleybol Takımına transfer olarak spor hayatına devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim