Kahramanmaraşlı genç spor adamı Alaiddin Devlet Ülger, Kahramanmaraşspor’un grubunda yer alan ve geçen sezon 1.Lig’in kapısından dönen Sakaryaspor A.Ş.’nin genel sekreteri oldu.

Kahramanmaraş’ta geçmiş yıllarda 1969 Taraftarlar Derneği Başkanlığı ve Kahramanmaraşspor Yönetiminde görevler alan Ülger, Kahramanmaraş’ta kapatılan Önsen Belediyesi’nin de son belediye başkanı olmuştu. Ülger, seçimin ardından işlerini İstanbul’a kaydırarak iş hayatına devam ederken de Kahramanmaraş ile ilgili bağlantılarını koparmadı.

Alaiddin Devlet Ülger, iş ortakları ile birlikte dün gerçekleştirilen değişimin ardından Türk Futbolu’nun sembol takımlarından Sakaryaspor A.Ş.’nin yönetimine girdi. Sakaryaspor A.Ş.’nin başkanı İbrahim Nalbant, yaptığı açıklamada Sakarya’da da yatırımları bulunan S      elçuk Öztürk, Erkan Çelik ve Alaiddin Ülger’in yönetici olarak ekibe dahil edildiğini bildirdi.

Ülger’in Sakaryaspor A.Ş.’de genel sekreter olarak görev alacağı belirtilirken; yönetimde futboldan sorumlu başkan vekili olarak görev üstlenen Erkan Çelik, “Transferi açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferin açılmaması gibi bir durum söz konusu değildir.  Daha önce 16 Ağustos olarak belirlediğimiz transferin açılması tarihini daha da öne çekeceğiz” dedi. Çelik, şunları kaydetti:

“Taraftarlarımız rahat olsun, transferin açılmaması gibi bir durum söz konusu değildir. Sakaryaspor’un taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfer çalışması yürütüyoruz. Teknik heyetimiz ile yapacağımız istişareler sonucunda 10 transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu transferlerimizin 4’ü ilk 11’de oynayacak düzeyde olacaktır. Süper Lig’de forma giyen önemli bir futbolcuyu kulübümüze kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor.”

Öte yandan  Kahramanmaraş’ta futbolseverlerin gönlünde ayrı bir yeri olan Alaiddin Devlet Ülger de, Sakaryaspor’da genel sekreterlik görevine dün itibari ile başladığını belirterek, bu görevin iki kentin futboluna da hayırlar getireceğini bildirdi. Ülger, Kahramanmaraş’ta iken bir dönem de Anadolu Taraftarlar Federasyonu’nun başkanlığını yürütmüştü.

Editör: TE Bilisim