TFF 2.Ligi Kırmızı Grup’ta yer alan Piserro Kahramanmaraşspor, Bayburt Özel İdare Spor’u deplasmanda 3-0 yenerek puanını 38’e çıkardı.

Ligin ikinci yarısına sahasında oynadığı Uşak Spor A.Ş. maçı ile başlayan ve bu maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Kırmızı-beyazlılar, Ankara Demirspor deplasmanında 4-0’lık farklı mağlubiyet sonrasında  oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. Çarşamba günü oynanan 24’üncü hafta maçında GMG Kastamonuspor’a 2-0 mağlup olan Piserro Kahramanmaraşspor, dün de deplasmanda Bayburt özel İdare Spor’u 3-0 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

İlk yarısı golsüz biten maçta Kahramanmaraşspor, 64’de Cerem, 82’de Fatih Kamacı ve 90+1’de penaltıdan Haluk’un golleri ile 3 puanı 3 golle aldı. Bu skorun ardından Kırmızı-beyazlılar, puanını 38’e yükseltirken sıralamadaki 8’inciliğini korudu. Kahramanmaraşspor, ligde 26’ncı  hafta maçını ise sahasında Elazığspor ile oynayacaktı. Ancak rakibinin ligden çekilme isteğinin kabul edilmesi ile bu maçtan hükmen 3-0 galip ayrılacak.

Piserro Kahramanmaraşspor’un ligde oynayacağı diğer maçlar şöyle:

Editör: TE Bilisim