Kahramanmaraş (SHA) – TFF 2. Lig'in ikinci yarısı için Antalya'da kampa giren Kahramanmaraşspor, hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

2021- 2022 sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Antalya'da 15 gün sürecek olan devre arası kampında hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. 

Kırmızı Beyazlılar, Teknik Direktör Sinan Yücer ve ekibinin yönetiminde günde çift idman yapıyor. Sabah 09:30 ila 10:00 Akşam ise 16:30'da gerçekleştirdiği idman ile ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. 

Diğer taraftan Kahramanmaraşspor'da takıma yeni katılan Can Erdem ile Okan Saraçoğlu Antalya'da Takımla birlikte çalışmalara başladı.

15 gün sürecek olan devre arası kampı yoğun tempoyla devam ediyor. Ligin 2. yarısının hazırlıklarına 2 Ocak Pazar günü saat 16.30’da başlayan Kahramanmaraşspor, Antalya Kemer’de teknik direktör Sinan Yücer ve yardımcı antrenörler gözetiminde kamp çalışmalarını hızlandırdı.

Kahramanmaraşspor’un kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları yapacağı belirtilirken ilk transferini Can Erdem’le gerçekleştirdi. Eksik mevkilerini güçlendirmeye çalışan kırmızı beyazlı ekip santrafor mevkiine tecrübeli transferini yaparak transfere start verdiler.

5 İSİMLE ÖN SÖZLEŞME İMZALANDI

Kahramanmaraşspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında sol bek oyuncusu 5 futbolcu le ön sözleşme imzaladı. Eksik mevkilerini güçlendirmeye çalışan Kahramanmaraşspor Can Erdem, Okan Saraçoğlu, Mehmet Güven ve İbrahim Hırçın dan sonra sol bek oyuncusu Hebat Alan ile ön sözleşme imzaladı. 

Kahramanmaraşspor'un kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları yapacağı belirtilirken takımın kadrosuna 5 isim katılmış oldu. Takımın kamp çalışmaları hakkında konuşan teknik direktör Sinan Yücer, takımın uyumlu bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Editör: TE Bilisim