STAD: Tuzla Belediye Stadı

HAKEMLER: Egemen Artun, Ünal Doğru, Kenan Özcan

TUZLASPOR A.Ş.: Bayram Olgun, Doğan Can Otman, Bülent Uzun, Sadık Baş, Gökcan Kaya, Göksu Türkdoğan ‘Dk. 54 Umut Sönmez), Muhammed Akarslan, Kemal Tokak, Emre Kara, Batuhan Karadeniz (Dk. 85 Özgür Çelik), Samet Asatekin (Dk. 54 Ömer Faruk Ermeç)

PİSERRO KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan Karabulut, Haluk Türkeri, Fatih Kamacı, Cerem Talha Dinçer, Gökhan Payal, Hakkı İsmet Şimşek (Dk. 38 Hüseyin Yılmaz), Fatih Çiplak, Bayram Çetin, Rıdvan Tüker, Recep Türköz, Gürcan Gözüm

GOLLER: Dk. 75 Batuhan Karadeniz

SARI KARTLAR: Bülent Uzun, Ömer Faruk Ermeç, Gökhan Payal

TFF 2. Ligi Kırmızı Grup’ta yer alan Piserro Kahramanmaraşspor, ligdeki 27’nci hafta maçında deplasmanda Tuzlaspor A.Ş.’ye 1-0 mağlup oldu. İlk yarısı golsüz biten maçta tek golü 75’inci dakikada Batuhan Karadeniz kaydetti.

Ligde ikinci yarıya Uşak Spor A.Ş.’yi kendi sahasında 2-1 yenerek başlayan ve ikinci yarıdaki ilk deplasman maçında Başkent’te Ankara Demirspor’a 4-0 mağlup olan Piserro Kahramanmaraşspor, Sivas Belediyespor’u iç sahada 2-0, Etimesgut Belediyespor’u dış sahada 2-1 ve Van Spor Futbol Kulübünü de iç sahada 1-0 ile geçti.

Eyüpspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kırmızı-beyazlılar, iç sahada GMG Kastamonuspor’a 2-0 yenilirken, ardından oynadığı maçlarda deplasmanda Bayburt Özel İdare Spor’u 3-0 ile geçti ve yaşanan deprem sonrasında ligden çekilme isteği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kabul edilen Elazığspor’u da iç sahada oynanması gereken maçta 3-0 hükmen geçmeyi başardı.

Play-off için büyük bir şans yakalayan Kahramanmaraşspor, ligdeki 27’inci hafta maçında ise İstanbul deplasmanında Tuzlaspor’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Editör: TE Bilisim