TFF 2.Ligi Kırmızı Grup’ta yer alan Kahramanmaraşspor, 2019-2020 Sezonuna 1 Eylül 2019 tarihinde Uşak’ta oynayacağı UTAŞ Uşakspor maçı ile başlayacak.

Kahramanmaraş’ın profesyonel liglerdeki tek takımı olan Kırmızı-beyazlılar, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da grubunda 17 takımla mücadele edecek. Çift devreli lig usulü oynanacak olan normal sezonu lider bitiren takımın ismini TFF 1.Ligi’ne yazdıracağı TFF 2.Ligi Kırmızı ve Beyaz Grup’ta gruplarında 2-5’inci sırayı alan takımlarda kendi aralarında eşleşerek bir üst lige çıkacak 3’üncü takımı belirleyecekler. Ligde son üç sırayı alan 16-17-18’inci takımlar ise TFF 3.Ligi’ne düşecekler.

Sezon hazırlıklarını Kahramanmaraş’ta teknik patron Osman Bozkurt yönetiminde sürdüren Kahramanmaraşspor, sezona 1 Eylül 2019 tarihinde Uşak’ta oynayacağı UTAŞ Uşakspor maçı ile başlayacak ve seyircisi ile 8 Eylül’de buluşacak. Kahramanmaraşspor’un ligin ilk yarısını sahasında oynayacağı Ergene Velimeşespor ile tamamlayacak ve ligin ikinci yarısındaki ilk maçını sahasında UTAŞ Uşakspor ile oynayacak ve sezonu da deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşespor maçı ile tamamlayacak.

Kırmızı Grup’ta sezonun ilk hafta maç programı şöyle:

Bayburt Özel İdare - B.Elazığspor

Eyüpspor - Kırşehir Belediyespor

Van BŞB - Bandırma Baltok

Kastamonu 1966 - Tuzlaspor

Etimesgut BLD - Niğde Anadolu

Sivas BLD - Kardemir Karabükspor

Ankara Demirspor - Bodrum Belediyesi Bodrumspor

U.Uşakspor - Kahramanmaraşspor

Sakaryaspor - Ergene Velimeşe Spor

Editör: TE Bilisim