TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 9. haftasında Pisesro Kahramanmaraşspor, Birevim Elazığspor’u 2-1 mağlup etti.

STAT: Gençlik Merkezi

HAKEMLER: Mustafa Hakan Belder, Gökhan Coşar, İsmail Taygun Tasalı

BİREVİM ELAZIĞSPOR: Ahmet Doğan, Onur Alsu, Yiğitcan Erdoğan (Selim Enes dk. 50), Ahmet Burak Solakel (Hebat dk. 74), Murat Ceylan, Kadir Bekmezci, Serdar Özbayraktar, Fırat Sefa Öncü (Cengizhan dk. 70), Murathan Özen, Kadir Taşoğlu, Cihan Canpolat

PİSERRO KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan Karabulut, Hüseyin Cihan Avcu, Nuri Melih Mursal, İsmail Hacıhafızoğlu, Haluk Türkeri, Fatih Kamacı, Cerem Talha Dinçer, Fatih Çiplak, Gökhan Çırak (Mesut dk. 71), Rıdvan Türker, Recep Türköz (Yasin dk. 56)

GOLLER: Yiğitcan (dk. 14) (BES), Haluk (dk. 89 pen.), Cerem Talha (dk. 90) (KMS)

SARI KARTLAR: Serdar, Kadir Taşoğlu, Cengizhan (BES), Hüseyin Cihan, Talha (KMS)

Sezonuna 9’uncu lig maçında Birevim Elazığspor’a konuk olan Piserro Kahramanmaraşspor, son iki dakikada bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek, ilk deplasman galibiyetini ve ilk deplasman üç puanını almayı başardı.

2019-2020 Sezonunda oynadığı ilk 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 de mağlubiyet alan Kırmızı-beyazlılar, iç sahada oynadığı 4 maçın 3’ünde galibiyet ve 1’inde beraberlik elde ederken; dış sahada oynadığı 4 maçta ise 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etmişti.

Son maçta sahasında Bayburt Özel İdare Spor ile 1-1 berabere kalan Kahramanmaraşspor, Elazığ deplasmanında 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Ev sahibi takımın golünü 14’te Yiğitcan kaydederken, konuk takımın gollerini ise 89’da penaltıdan Haluk ve 90’da da Cerem Talha atmayı başardı.

Bu sonuçla Kahramanmaraşspor, puanını 14’e yükseltirken, 3 puanı silinen ev sahibi Elazığspor ise 7 puanda kaldı.  Kahramanmaraşspor, ligdeki 10’uncu maçını 26 Ekim 2019 günü lider Tuzlaspor ile iç sahada oynayacak.

Editör: TE Bilisim