Kahramanmaraş’ta 2019-2020 Sezonunda futbolu yönetecek isimler belirlenirken, merakla beklenen Futbol İl Tertip Komitesi üyeleri de ilk toplantılarını ylaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Futbol İl Tertip Komiteleri Başkanı Ali Kazancı başkanlığında geçen hafta içinde yapılan ilk tertip komitesi toplantısında görev bölümü de gerçekleştirildi.

2019-2020 Sezonunda Futbol İ Tertip Komitesi’nde doğal başkan olan İl Temsilcisi Ali Kazancı’nın yanısıra, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSM), Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Şubesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şubesi’nden birer temsilci ile Mahalli Liglere katılan kulüplerden 3 temsilci yer alıyor.

ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonu’nda sezonun ilk toplantısı için bir araya gelen Komite Üyeleri, kurumlardan gelen temsilciler ve kulüplerden seçilen isimlerden oluşuyor. GSM’den Halit Salman, ASKF’den Abdurrahman Akbaba, TFFHGD’den Erdal Koyuncu, TÜFAD’dan Akın Ceren, Kulüplerden ise Ahmet Güler, Ahmet Öztürk ve İsmail Avanoğlu, 2019-2020 Sezonu Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi’ni oluşturdular.

TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı’nın başkan olduğu Komite’de başkan vekilliğine ASKF Temsilcisi Abdurrahman Akbaba ve Komite sekreterliğine de Kulüp Temsilcisi Ahmet Güler getirilirken, diğer isimler ise üye olarak kaldılar. Bu arada TFF İl Temsilci Yardımcılığına ise Ahmet Güler getirildi.

Komite ilk kararında ayrıca “Müsabakaların oynanacağı sahaların tespiti ve eksikliklerinin belirlenerek ilgili kurumlar aracılığı ile giderilmesi için İl Tertip Komitesi Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Ali Kazancı Başkanlığında bir alt komite kurulmasına ve bu komite için İl Temsilcisi Yardımcısı Ahmet Güler, Abdurrahman Akbaba ve Erdal Koyuncu’nun görevlendirilmesi”ne karar verdi.

Komite, haftalık olağan toplantılarını haftanın her pazartesi günü saat 17:00’de ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonu’nda yapılmasına karar verirken; U14-U16-U19 1. Küme Ligleri fikstür çekiminin 9 Eylül 2019 tarihinde yapılmasına ve U14 ve U19 1. Küme Ligleri müsabakaları 21 Eylül 2019 tarihinde ve U16 Ligi müsabakaları 28 Eylül 2019 tarihinde başlatılmasına

Editör: TE Bilisim