Piserro Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Bülent Akan, 2-1 kazandıkları Etimesgut Belediye Spor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek “Maça çok iyi hazırlanmıştık. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

TFF 2.Lig kırmızı Grup 21. Hafta müsabakasında deplasmanda Etimesgut Belediye Spor’u 2-1’lik skorla geçen Piserro Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Bülent Akan, oyuncularını tebrik etti ve galibiyeti taraftara armağan etti. Takım olarak Etimesgut Belediye Spor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Akan, şunları kaydetti:

“Rakibin artılarını ve eksilerini iyi analiz etmiştik. Etimesgut kendi sahasında ayağa iyi pas yapan, kanat varyasyonlarını iyi yapan ve sentetik sahayı avantaja çeviren iyi bir takımdı. Bizde hafta başından bu yana yaptığımız çalışmalarda bu konu üzerinde durduk. Maçın genelinde rakip topla daha fazla oynayan taraf olarak görünse de bizim stratejimiz 2. Bölgede bekleyip hızlı oyunla 3. Bölgeye atacağımız sızma toplarla sonuca gitmekti ve bunu başardık. Son 10 dakika rakibin şuursuzca doldur boşalt oyununu doğru pozisyon alarak ve iyi mücadele ederek savuşturduk.

Bu tarz durumlarda daha çok pas yapıp topun bizde kalmasını sağlamalıyız. Pas oyunumuzu ve hücumda savunmada geçişleri geliştirmemiz gerekiyor zamanla çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.  Bizim için stratejik bir maç oldu. Play-off hattına yaklaşmak için mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Güzel bir galibiyet aldık Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum”

Editör: TE Bilisim