TFF 2.Ligi Kırmızı Grup’ta yer alan Piserro Kahramanmaraşspor, bu hafta rakibi ligden çekildiği için oynamaksızın hükmen 3-0 galip sayılacak.

Bilindiği gibi 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Elazığ temsilcilerinin maçları ertelenmiş ve daha sonra da Elazığspor’un başvurusu üzerine ligden çekilmesi kabul edilmişti. Elazığspor, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunarak ligden çekilme isteğini bildirmiş ve TFF de bu isteği kabul ederek Bordo-Beyazlıların haklarının saklı kalmak üzere sezon sonuna kadar oynayacağı müsabakaları rakipleri lehine hükmen yenik sayılmalarını kabul etmişti.

Piserro Kahramanmaraşspor’un ligin 26’ncı haftasında (1 Mart 2020) 12 Şubat Stadında konuk edeceği Elazığspor müsabakası, rakip takımın sahaya çıkmayacak olması nedeniyle oynanmayacak. Müsabaka Kahramanmaraşspor’un hükmen galibiyeti ile tescil edilecek ve Kırmızı-beyazlılar, 27’inci hafta ile birlikte lige yeniden başlayacak.

Ligin ikinci yarısına sahasında Uşak Spor A.Ş.’yi 1-0 yenerek başlayan Kırmızı-beyazlılar, Ankara Demirspor’a da deplasmanda 4-0 yenilmişti. İç sahada Sivas Belediye Spor’u 2-0, dış sahada Etimesgut Belediyespor’u 2-1, iç sahada Van Spor Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup eden Kahramanmaraşspor, deplasmanda Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra da sahasında GMG Kastamonuspor’a 2-0 yenilmişti. Temsilcilimiz, son lig maçında ise deplasmanda Bayburt Özel İdare Spor’u 3-0’lık skorla geçmişti.

Kahramanmaraşspor, ligdeki 27’nci hafta maçında Tuzlaspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin kalan maçlarında Kırşehir Belediye Spor, Niğde Anadolu FK ve Sakaryaspor A.Ş’yi sahasında konuk edecek olan Piserro Kahramanmaraşspor; Bandırmaspor, Kardemir Karabükspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Ergene Velimeşe Spor ile de deplasmanda karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim