Kahramanmaraş Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanlığını uzun süre sürdüren Ahmet Öztürk, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan TFF İl Temsilciliğine aday olduğunu sosyal medya aracılığı ile açıkladı.

2020 yılı Ağustos ayı içerisinde yapılması beklenilen seçimlerde Kahramanmaraş Futbol il tertip komite üyesi Ahmet Öztürk, TFF il başkanlığına aday olduğunu kulüplere duyurdu.

Spor camiası hem futbolcu, hem kulüp başkanı hem de İl Tertip Komitesinde görevli biri olarak tanıdığı hatta kendisine süs biberi olarak nitelendirilen son zamanlarda ise acemi, toy olarak gördükleri Ahmet Öztürk yapılacak olan TFF İl Temsilciliği seçiminde aday olduğunu açıklayan ilk isim oldu.

Kahramanmaraş Futbol il tertip komite üyesi Ahmet Öztürk, 2 yılda bir yapılan ve 2020 yılı Ağustos ayı içerisinde yapılması beklenilen seçimlerde TFF il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Futbol il tertip komite üyesi Ahmet Öztürk’ün yaptığı açıklamada, ”Kahramanmaraş spor camiasına... Yapılacağı tarih tam olarak bilinmeyen Futbol İl Temsilciliği seçiminde gerek spor camiasına yer aldığım süre zarfında edindiğim tecrübeler(her ne kadar daha acemi, toy diyenler olsa da)gerek ise birleştirici unsur rolü üstlendiğim iddiası ile kulüplerimizin gösterdiği lüzum üzerine;

Kahramanmaraş’ta futbolu daha fazla ön plana çıkartmak için, şehrimizi üst makamlarda daha da saygın bir il konumuna getirebilmek için şeffaf bir yönetim anlayışıyla, demokratik ilkeler doğrultusunda yapılacağına inandığım seçimde aday olmaya karar verdim.

Bundan sonraki süreçte komitemizin bilgisi dışında kararlar alınmaması, sahipsiz olduğunu düşünen kulüplerimizin sesi, TASKK, TFF gibi kurumlara baskı kurarsak bir daha işimiz dönmez diye mücadeleden kaçınmak yerine kulüplerimizin haklı taleplerini gür bir sesle duyurup menfaatlerini savunmak en büyük hedefimdir. Çıkmış olduğum bu yolda tüm kulüplerimizin her daim yanında yer alacağımı Kahramanmaraş spor kamuoyunun bilmesini isterim. Güçlü olanın değil, haklı olanın kazanacağı günler görmek ümidiyle” dedi.

Editör: TE Bilisim