Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş’ı TBEZF 2. Ligde temsil eden Kahramanmaraş Doğu Akdeniz Ampute Futbol Kulübü ile kahramanmaraş protokol üyelerinin ve tanınan simaların karşılaştığı maçta başlama vuruşunu yaptı.

Batıpark Spor Tesisleri’nde oynanan maçta Doğu Akdeniz Ampute Futbol Kulübü futbolcularının yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Yenişafak Gazetesi Köşe Yazarı İsmail Kılıçarslan ve MÜSİAD Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu forma giydi. ostluk maçı öncesinde hatıra fotoğrafı da çektirildi.

Spora gönül veren sporcuların her daim yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten Vali Coşkun, “ Ligler başlamadan önce hem bu spor dalına dikkat çekmek hem de futbolcularımıza moral vermek için  güzel bir etkinlik yapıldı. İlimiz protokolünün önemli isimleri de dostluk maçında yer alarak Ampute Futbol’a farkındalık oluşturmaya çalıştılar. Kahramanmaraş Doğu Akdeniz Ampute Futbol Kulübü ilimizi 2. Ligde temsil ediyor. İnşallah takımımız tez zamanda üst liglere çıkma başarısı gösterir. Bizlerde kulübümüzün başarısı için emek veren herkesin elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışacağız,” diye konuştu.

Dostluk maçı adına yakışır şekilde 4-4 lük eşitlikle son buldu.

Editör: TE Bilisim