Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 4-3 mağlup oldukları Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Erol Bulut, “Açıkçası oyuna iyi başladık. İlk dakikalarda bir iki pozisyon oldu. Ardından hiç beklemediğimiz pozisyonda yediğimiz bir gol oldu, o bizi biraz bozdu. Ondan sonra üzerine gelen ikinci gol oldu. Futbolcularım oyun disiplininden uzaktı. Aslında bugüne baktığımızda istediklerimizin hiçbirini hem defans hem de hücum anlamında sahaya yansıtamadık. Yakaladığımız birkaç pozisyon var. Onları iyi değerlendirdik ama üst seviyelerde futbol oynamak istiyorsanız, üst sıralarda kalmak istiyorsanız oynanan futbol yetersiz.” dedi.

Teknik Direktör Erol Bulut maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

"Maçın ilk dakikalarında girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. 4. dakikada yediğimiz bir hücum oldu. İlk kalemize gelen şut gol oldu, o da moralleri bozdu. İkinci golden sonra disiplinden uzaklaştık. Sonra 2-1’i bulduk. İkinci yarıda 2-2’yi yakalama fırsatımız varken maalesef bireysel hatalardan yediğimiz 3. ve 4. gol oldu. Bireysel ve defanstaki hatalardan maalesef maçı kaybettik. Sonuçta birlikte kazanıyoruz ve bugünde birlikte kaybettik. Futbolcular ve teknik ekip olarak. Hatalarımızdan öğreneceğiz. Defans anlamında hatalarımız çok. Hatalarımızı iyi analiz edip, minimuma düşürmeliyiz."

Erol Bulut bir soru üzerine şöyle konuştu: “Twitter’da ne paylaşıldı, takip etmediğimden dolayı yorum yapamayacağım. Biz de istekliydik. İlk dakikalarda yakaladığımız bir iki pozisyon var. Değerlendirmiş olsak farklı gidişat olabilirdi; yine de bu kadar gol pozisyonları vermemiş olmalıydık. Üst seviyede olmak ve şampiyonluğa oynamak istiyorsanız hatalar daha minimuma düşmeli.”

Maçın hakemiyle ilgili bir soru üzerine Erol Bulut, “Mağlubiyetimizi hakeme bağlamıyorum, onu söyleyebilirim. Sonuçta maçta pozisyonlar var. Hakemin verdiği kararlar var. İki tarafın da memnun olmadığı kararlar var. Hakemle ilgili fazla yorum yapmak istemiyorum. Kendimize bakmamız lazım.” dedi.

“Beşiktaş yedek kulübesinin çok fazla itirazları sizi rahatsız etti mi?” sorusuna Erol hoca, “Beni rahatsız etmedi de, demek ki başkalarını da rahatsız etmemiş. Rahatsız olması gereken başkalarıydı o konuda” yanıtını verdi.

Caner’in yedek soyunmasıyla ilgili soru üzerine Erol Bulut, “Mağlubiyet olunca böyle sorular olabiliyor. 22 tane kaliteli futbolcum var. Herkesin her zaman hazır olması gerekiyor. Bugün öyle bir diziliş sahaya sürdük. Önümüzdeki hafta değişebilir, aynı takımla da çıkabiliriz. Bu dizilişle de maç kazandık. Bu futbolcularla da kazandık. Daha önce de maç kaybettik ama o yüzden bir iki futbolcu yüzünden maç kaybedildi anlamına getiriyorsalar, yanlış düşünüyorlar” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim