Kahramanmaraş’ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslar sonunda katıldıkları Polis Amirleri Eğitim Merkezi ile askeri okulların sınavlarında başarılı olan öğrenciler, İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı ziyaret ettiler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak hayata geçirilen; askeri ve polis okulları spor mülakatları hazırlık eğitimleri alan ve yoğun bir talebin olduğu eğitimlere katılan aday öğrenciler önemli dereceler elde etmeye devam ediyorlar.

Askeri ve polislik sınavlarında spor mülakatında dereceye giren komiser yardımcısı adayları, astsubaylık sınavlarını kazanan öğrenciler ve sınavlara hazırlayan İl Müdürlüğü, spor akademisi mezunu olan ve Herkes İçin Spor (HİS) Antrenörü Sedat Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’ yı Makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Antrenör Sedat Doğan İl Müdürü Kabakcı’ya bu dönem yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, “5. Dönem meslek içi PAEM (Komiser Yardımcılığı) spor mülakatı sınavında Türkiye 1. si İl Müdürlüğümüzce açılan kurslarımıza katılan adaylardan çıkmıştır. Ayrıca Jandarma Astsubaylık Sınavında kendi alanında Türkiye 2. si olarak kazanan öğrencide yine kursumuzdan çıkmıştır” dedi. HİS Antrenörü Sedat Doğan, eğimlere katılarak başarılı olan öğrenciler adına verdiği desteklerden dolayı İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya teşekkürlerini iletti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da “Spor mülakatları hazırlık eğitimlerinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. İl Müdürlüğümüzde askeri ve polislik sınavına hazırlanan gençlerimizi spor mülakatlarına hazırlamaya devam edeceğimizi teşkilatlar arası birlik bütünlük içerisinde vatandaşlarımıza hizmet aşkıyla çalışmalarımızı daha kapsamlı şekilde sürdüreceğiz. Spor anlamında gençlerimize fırsatlar verildiğinde, disiplinli ve özverili çalışmalar yapıldığında başarılar geldiğini görmekteyiz. Sınavlarına kurslarımızda hazırlanarak kazanan öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim