Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL), 2019-2020 Sezonu ikinci yarı maçları başladı.

Kahramanmaraş’tan 1920 Maraşspor ile Elbistanspor’un katılı ile 14 takımın katılımı ile 22 Eylül’de başlayan BAL 2.Grup’ta Kahramanmaraş lige eksik başlangıç yaptı. Tarihinde profesyonel lig gören 1920 Maraşspor (Kahramanmaraş Belediyespor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor), ligdeki ilk yarıda üst üste iki müsabakaya çıkmayınca ligden ihraç edilmişti.

BAL 2. Grupta ikinci yarının ilk haftasında Gaziantep ANKAS Spor ile deplasmanda oynayan Kahramanmaraş’ın diğer temsilcisi Elbistanspor ise sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Haftanın diğer maçlarında Malatya Pötürgespor, Siverek Belediyespor’u sahasında 1-0 yenerken, Malatya İdmanyurdu ise deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 yendi. Kilis Belediyespor ile Adıyaman 1954 Spor ise 1-1 berabere kaldılar.

Grup’ta Kahta 02 Spor – Gaziantepspor, Sürsürüspor – Fırat Üniversitesi ve Nizipspor – 1920 Maraşspor müsabakaları ise Sürsürüspor ve 1920 Maraşspor’un ilk yarıda ihraç edilmelerinden dolayı rakiplerinin hükmen galibiyeti ile tescillenirken, Kahta 02 Spor – Gaziantepspor maçının sonucunu ise Amatör Futbol Disiplin Kurulu belirleyecek.

Editör: TE Bilisim