Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği  (TFSKD), 8.Olağan Genel Kurulu başkent Ankara’da yapıldı. mevcut başkan Hüseyin Doğan, yenilenmiş yönetim listesi ile güven tazelerken, dernek tarihinde ilk kez bir bayan yönetici de listede yer aldı.

Covid-19 nedeniyle sağlık tedbirleri alınarak tek liste halinde yapılan genel kurula katılma hakkı bulunan 254 delegeden 112’si katıldı. Divan Başkanlığını eski genel başkanlardan Şükrü Şentürk’ün yaptığı genel kurulda Hüseyin Doğan ve yönetim kurulu 5.kez üst üste seçilerek güven tazeledi. TFSKD tarihinde ilk defa bir kadın üye, Yonca Portakal Hamurcu yönetim kurulunda yer aldı.

Şubelerde hizmet bayrağını devreden başkanlardan Ömer Veske (Kırıkkale) Ali Osman Özgül (İstanbul), Mahmut Tonka (Çanakkale), Kadir Altındal (Burdur), Mehmet Aksakallı (Erzurum), Arif Yavaş’a (Afyonkarahisar)  hizmetlerinde dolayı plaket verildiği genel kurulda Kahramanmaraş’tan 2006’dan bu yana listelerde yer alan yönetim kurulu üyesi Akif Arslan kendi isteği ile yer almazken, mevcit şube başkanı Fatih Dağ ise denetim kurulu başkanlığına seçildi.

Genel Başkan Hüseyin Doğan genel kurula hitaben yaptığı konuşmasında, yakın tarihte vefat eden genel merkezimizin kurucularından ve üyelerinden Haluk Okan, Bülent Meralbaysal, M. Metin Altay, Bayram Sarıkaya, Muzaffer Pakkaraca, Eyüp Şenol Çivit’i ve şubelerde vefat eden üyelerirahmetle anarak; Saha Komiserlerinin çağdaşlaşmak adına spor bilimlerinden alınan eğitimle Prof. Dr. Turgay Biçer ve Prof.Dr. Rıdvan Ekmekçi’den kriz yönetimi, iletişim ve koordinasyon konulu konferans verildiğini söyledi.

Doğan;  kurumsal çalışmalarda saha komiserlerinin güvenliğini sağlayan Kamu Görevlisi Statüsünün kazanılması, üyelerin Süper Lig ve TFF 1.Lig Müsabakalarında U19 maçlarında görev yapmasının sağlanması, yıllardır sıkıntı yaşanılan Sağlık Raporu probleminin çözüme kavuşturulmasının yönetim kurulunun girişimleri sonucunda gerçekleştirildiğini belirterek; İç Anadolu Bölgesi Toplantısının Ankara’da ve Doğu Anadolu Bölgesi toplantısının Erzurum’da yapıldığını ve Pandemi nedeniyle diğer bölge toplantılarının iptal edildiğini bildirdi.

Bölge toplantılarına salgın hastalık nedeniyle ara verildiğini kaydeden Doğan, derneğin sosyal projeler kapsamında da, okullara kitap yardımı, kan bağışı, Mehmetçik Vakfına bağış, Elazığ depreminde kıyafet ve battaniye desteği verildiği, pandemi döneminde “Bizbize Yeteriz” Ulusal Kampanyaya destek verildiği,  53 yıldır TFF’ye hizmet eden Derneğin TFF üyelik şartlarını oluşturduğu ve genel kurulda verilen karar ile TFF üyeliği konusunda müracaat edileceğini kaydetti.

Doğan, bugüne kadar edilen kazanımlara emek veren Yönetim Kuruluna ve genel kurula katılarak derneğe sahip çıkan ve destekleyen tüm üyelere ve her zaman desteklerini esirgemeyen TFF Başkanvekili ve TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez’e teşekkür etti.

İşti TFSK’nın yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri:

YÖNETİM KURULU

HÜSEYİN DOĞAN

GENEL BAŞKAN

MEHMET ALİ BIYIKLI

ASBAŞKAN

ALİ OSMAN ÖZGÜL

ASBAŞKAN

DİLAVER GÜRBÜZ

GENEL SEKRETER

ABDULHALİK GÖRÜN

BAŞKAN YARDIMCISI

TURGAY KURT

BAŞKAN YARDIMCISI

METİN KUL

BAŞKAN YARDIMCISI

ERCAN ÜTÜCÜ

BAŞKAN YARDIMCISI

SÜLEYMAN KARADAŞ

BAŞKAN YARDIMCISI

ÜMİT SEFA GİRGİN

BAŞKAN YARDIMCISI

YONCA PORTAKAL HAMURCU

MALİ SEKRETER

DURSUN ALİ BAŞAK

GENEL SEKRETER YRD.

HARUN REŞİT ÇAKMAK

SAYMAN

SALİH AKTAŞ

EĞİTİM KURULU BAŞKANI

FAHRİ AŞICI

EĞİTİM KURULU BŞK.YRRD.

CAN MURAT YENİSÖZ

TEŞKİLATLANDIRMA KURULU BŞK.

METİN ÇAKIRÇI

TEŞKİLATLANDIRMA KURULU BŞK.YRD.

NECATİ DİLİ

BASIN SORUMLUSU

NURİ IŞIK

SOSYAL VE İDARİ İŞLER BAŞKANI

CAVİT ŞENBİLGİÇ

SOSYAL VE İDARİ İŞLER BŞK.YRD.

MEHMET ÖZLÜ

EGE BÖLGESİ SORUMLUSU

MAHMUT SAMİ TÜRKMEN

DOĞU ANADOLU BÖLGE SORUMLUSU

ERCAN ÇELİK

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE SORUMLUSU

RİFAT ÖZDEMİR

İCRA KURULU ÜYESİ

VAKIF DEMİR

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

 

DENETİM KURULU

FATİH DAĞ

DENETİM KURULU BAŞKANI

HÜSEYİN ZENGİN

DENETİM KURULU BŞK.YRD.

CENGİZ ÇAVGA

DENETİM KURULU ÜYESİ

DİSİPLİN KURULU

MAHMUT TONKA

DİSİPLİN KURULU BAŞKANI

MELEK SERDEN

DİSİPLİN KURULU BŞK.YRD.

ZAFİR KOÇ

DİSİPLİN KURULU ÜYESİ

Editör: TE Bilisim