Kahramanmaraş Bölgesi Wushu Sporcuları, katıldıkları turnuvada elde ettikleri madalyalarla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı ziyaret etti.

23-25 Ağustos 2019 tarihleri Türkoğlu Spor salonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehidi Niyaz Ergüven Wushu Kung-Fu Turnuvası  düzenlendi. Kahramanmaraş Bingöl, Bitlis Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Elazığ, Batman ve Mardin illerinden toplamda 160 sporcunun katıldığı turnuvada İlimiz topladıkları madalyalar ile göz doldurdular.

Gençler kategorisinde Merve Kaba 45 kiloda, Fatma Çolakoğlu 70 kiloda ve Hilmi Tunahan Baltacı 70 kiloda 1’incilik, Aybüke Türkmen 70 kiloda 2’incilik ve Emet Kaptan 52 kiloda 3’üncülük elde ederken; Yıldızlar kategorisinde ise Melek Er 52 kiloda ve Ersin Genç kiloda 1’incilik ile Hasan Can Karpuz 56 kiloda 2’incilik elde ettiler.

Derece elde eden başarılı sporcuları ve antrenörleri Halide Ay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti. İl Müdürü Kabakcı, sporcuları ve antrenörü ayrı ayrı tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti.

Editör: TE Bilisim