Kahramanmaraş (SHA)- TFF 3. Ligde mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor (KMS) önemi deplasmandan 1 puanla döndü.

2022-2023 sezonunda iyi bir performans geçiremeyen TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta (KMS), Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor ile 14.Hafta da Trabzon Vakfıkebir İlçe Trabzon Stadyumunda karşı karşı karşıya geldi ve maç 1-1 sona erdi.

Çanakkale Bölgesinden Okan Kayataş'ın yönettiği Müsabakada Kütahya Bölgesinden Hicri Yıldırım ile Balıkersir Bölgesinden Volkan Esen yardımcı hakem olarak görev yaptı. Kocaeli Bölgesinden Kadir Yılmaz ise dördüncü hakem olarak görev yaptığı maçta 2 gol kayıt edildi. Müsabakada Ev sahibi ekip Eynesil Belediyespor 19. dakikada Efecan Şensoy ile 1-0 öne geçti.

İlk yarı 1-0 tamamlanırken konuk ekip Yardımcıoğlu Sigorta (KMS) 73. Dakikada Murat Kayalı ile skor 1-1 yaptı. Müsanakanın normal süresi 1-1 sona erirken 6 dakikalık uzatmada gol sesi çıkmadı ve her iki takımda 1 puana razı oldu.

Bulvar maçı galibiyeti ile harekete geçen Kırmızı Beyazlılar, tüm planlarını galibiyet üzerine kurmuştu. Rakibini devirerek daha üst sıralara tırmanmak isteyen Akdeniz Aslanları, Trabzon’da oynadığı maçı da almak istiyordu. Her hafta oynayacağı maçların kendisi için kritik bir viraj olduğundan haberdar olan Akdeniz aslanı 1 puanla yetindi.

2022-2023 Sezonunda 3.Lig 2. Grupta, Ligin 14.Haftasında Deplasmanda Eynesil Belediyespor ile karşılaşan Akdeniz alanı 73. dakikada Murat Kayalı ile beraberliği yakalamasını bildi. Her iki takımında baskılarının arttığı bu dakikalarda ev sahibi Yardımcıoğlu Sigorta (KMS)aradığı galibiyeti bulamadı ve 1 puanla yetindi.

Karşılaşma konuk ekip Yardımcıoğlu Sigorta KMS’nin vuruşu ile başladı. Saha ve seyirci desteğini arkasına alan Eynesil Belediyespor, daha maçın 19. Dakikasında sağ kanattan geliştirdiği pozisyonda golü bulurken Temsilcimiz, rakip kalede gol bulmak için cılız ataklar geliştirirken kendi savunmasında da açıklar vermeye başladı ve istediği golden uzak bir oyun sergiledi.

İlk yarıya oranla ikinci yarıya daha derli toplu başlayan nitekim Yardımcıoğlu Sigorta (KMS) oldu. İlk yarıda fazla bir pozisyon bulamayan Aslanlar, ikinci yarıda adeta sahada kükredi. Maçın 73. dakikasında gelişen Yardımcıoğlu Sigorta (KMS) atağında Murat Kayalı’nı takımını berberlik golü kaydetti. Beraberliği yakalayan konuk ekip rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştirerek rakibini adeta pozisyona boğdu. Ama gol yollarında etkisiz kaldı.

Kırmızı-beyazlılar, oyunu rakibin kalesine yıkmayı başardı ama gol bulamadı. ve maç 1-1 sonuçlandı.

Editör: TE Bilisim