Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Akdeniz Voleybol Grup Müsabakalarında Kahramanmaraş Yıldız Erkek ve Kız Takımları, çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Isparta’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ANALİG Akdeniz Voleybol Grup Müsabakalarında Erkeklerde Hatay ve Osmanıye ile aynı grupta yer alan Kahramanmaraş Takımı, her iki müsabakayı da 3-0’lık sonuçlarla geçerek grup lideri olmayı başardı ve bu sonuçla çeyrek finale yükseldi. Kızlarda ise Antalya ve Burdur ile aynı grupta yer alan Kahramanmaraş Takımı, Burdur’u 3-0 yenmesine rağmen Antalya’ya aynı skorla 3-0 mağlup oldu ve bu sonuçla grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi.

Isparta, 13-15 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda erkeklerde Antalya, Adana, Osmaniye, Karaman, Hatay, Burdur, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş, kızlarda Mersin, Antalya, Osmaniye, Burdur, Adana, Isparta, Karaman, Kahramanmaraş, Hatay il takımları mücadele etti.

Yıldız Erkekler ve Kızlar Takımı’nı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Abdurrahman Saklayıcı maçlara hazırlarken, her iki takımın da çeyrek finale yükselmesi, Kahramanmaraş Spor Kamuoyunda sevinçle karşılandı.

Grup müsabakalarında başarı gösteren sporculara ödül töreni ile madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Müsabakaların sonunda, erkeklerde Isparta, Antalya, Mersin, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana çeyrek finale yükselirken, kızlarda ise Isparta, Antalya, Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Mersin il takımları çeyrek final vizesi aldı.

ANALİG Çeyrek Final Müsabakaları 10-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Niğde’de gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim