Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) Çeyrek Final 2. maçlarının programı açıklandı. Kupa'da Çeyrek Final ikinci maçları 11, 12 ve 13 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre; ZTK’nin çeyrek final ilk rövanşı 11 Şubat 2020 Salı günü Fenerbahçe ile GMG Kırklarelispor arasında oynanacak. İlk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe’nin ev sahipliğindeki maç Ülker Stadyumu Fb Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 20:30’da oynanacak.

ZTK’da çeyrek finalinin ilk maçını Suat Arslanboğa yönetirken, yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ile Osman Gökhan Bilir yapacaklar. Maçta 4’üncü hakemliği İlker Yasin Avcı yaparken, Özgür Yankaya VAR, Yiğit Arslan ise AVAR hakemi olacak.

Çeyrek finalin diğer maçlarında ise 12 Şubat Çarşamba günü 20:30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor, 13 Şubat Perşembe günü saat 17:00’de Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda Büyükşehir Belediye Erzurum ile Trabzonspor ve 19:15’de Yeni Eylül Stadında ise Demir Grup Sivasspor ile Fraport-TAV Antalayspor karşılaşacak.

Çeyrek finalin ilk maçlarında Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray’ın 2-0 ve Trabzonspor da Erzurumspor’u 5-0 yenerken Sivas ile Antalya ise golsüz berabere kalmıştı.

Editör: TE Bilisim