Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren KİPAŞ Holding, sanayinin öncülüğünün yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Öksüz de işadamları arasında öncülüğünü sürdürüyor.

 

KİPAŞ Holding, Ekonomist Dergisinin Anadolu 500 Listesindeki başarısının ardından holdingin yönetim kurulu başkanı M.Hanefi Öksüz de “Business Life” araştırmasında "İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı" sıralamasına girdi.



KİPAŞ Holding büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'a ve ülkemize yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamla ülke eknomisinin gelişmesinde örnek şirketlerden biri olan KİPAŞ Holding, ekonomi dünyasının nabzını tutan Ekonomist Dergisinin hazırladığı ve İstanbul, Ankara, İzmir ileri dışında kalan Anadolu şehirlerinde ki en büyük 500 şirketi tespit ettiği "Anadolu 500" listesinde 6 şirketi ve 3 iştiraki ile büyük bir başarı elde etti.

 

Ekonomimizin en zor zamanlarında açtığı Kahramanmaraş’ın Merkez Dulkadiroğlu İlçesi Karacasu Mahallesinde açtığı 3 büyük iplik işletmesiyle gücüne güç katan KİPAŞ Holding bizleri gururlandırmaya devam ediyor.

 

M.HANEFİ ÖKSÜZ EN ETKİN İŞADAMLARI LİSTESİNDE

 

KİPAŞ Holding elde ettiği başarılarla Kahramanmaraş'ın sanayisi için gurur olmaya devam ediyor. Bir çok yatırımı ve sağladığı geniş istihdamla bölge ve ülke ekonomimize büyük destek sağlayan KİPAŞ Holding, ekonomi dünyasında da başarıyla da kendinden söz ettiriyor.



Son olarak ekonomi dünyası ile ilgili yayın yapan BusinessLife Dergisi KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi Öksüz'ü "İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı" arasında gösterdi. Araştırmada Türkiye ekonomisinde önemli yer teşkil eden şirketlerin ciroları, çalışan sayıları ve mevcut işletme sayıları baz alındı.

 

MARASPOSTA.COM
Editör: TE Bilisim