BEŞİKTAŞ – SARPSBORG

 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, I Grubu'ndaki ilk maçında Sarprsborg ile karşılaşacak. Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 19.55'te başlayacak karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamás Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını Balázs Buzás ve Péter Kóbor yaparken, Ádám Farkas ve Peter Solymosi ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Theodoros Georgiou olacak.

 

AKHİSARSPOR – KRASNODAR

 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Akhisarspor, J Grubu'ndaki ilk maçında Krasnodar ile karşılaşacak. Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.55'te başlayacak karşılaşmayı, Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Ville Nevalainen yönetecek. Nevalainen'in yardımcılıklarını Jan-Peter Aravirta ve Mika Lamppu yaparken, Petri Viljanen ve Dennis Antamo ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sami Nykänen olacak.

 

DİNAMO ZAGREB – FENERBAHÇE

 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, D Grubu'ndaki ilk maçında Dinamo Zagreb ile karşılaşacak. Zagreb'deki Maksimir Stadyumu'nda oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Craig Pawson yönetecek. Maçta Pawson'un yardımcılıklarını Lee Betts ve Ian Hussin yaparken, Jonathan Moss ve Chris Kavanagh ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü haemi ise Harry Lennard olacak.

 

CANLI YAYINLAR BELLİ DEĞİL

 

Öte yandan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un Maçlarının Yayıncısı Belli Değil 2 saat önce

Bugün Avrupa Ligindeki ilk karşılaşmasına çıkacak Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarpor'un maçlarını hangi kanalın göstereceği belirsizliğini koruyor.

 

MARASPOSTA
Editör: TE Bilisim