Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünce Türkoğlu İlçesi Kaledibi Mahallesinin içme suyu kaynağında iyileştirme çalışması yapılarak içme suyu koruma altına alındı.

Kahramanmaraş il genelinde sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hizmeti verebilmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör liderliğinde çalışmalarını sürdüren KASKİ, Türkoğlu İlçesi Kaledibi Mahallesinin içme suyu kaynağının dış etkenlere karşı korunaksız hale gelmesi üzerine hazırladığı projeyi hayata geçirdi.

 İçme suyu kaynağında kapsamlı çalışma yürüten KASKİ Genel Müdürlüğü,  söz konusu yerde drenaj çalışması yaparak kaynaktaki suyu mevcut içme suyu tesisine bağladı. Böylece içme suyu her türlü kirletici dış unsurlara karşı korunarak mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmaların tamamlanmasıyla mahallenin musluklarından yeniden sağlıklı ve kesintisiz su akmaya başladı.

Mahalle Muhtarı Ökkeş AY çalışmalarla ilgili şunları söyledi: ''Mahalle olarak içme suyu problemimiz vardı. Başvurumuzu yaptık. Hızlı bir şekilde programa alınarak çalışmalara başlanıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Bey'e, Genel Müdürümüz Ahmet Bey'e ve ekibine emeklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi

video içir linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=uRAC_Ji9O_M&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim