Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (kovid-19) ile mücadele Tükiye’de de tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş’ın Türoğlu İlçesi Kılılı Mahallesinde de kovid-19 tedbirleri kapsamında ciddi önlemler alan Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesi, insan sağlığını birinci önceli yaparak 7 bin metrekare alanda dezenfekte çalışması yaptırdı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde, sağlık ve hijyen hizmetlerini en üst noktaya çıkaran Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı, bölgenin en büyük mezbahanesinde Kahramanmaraşlılar’a hizmet vermeye devam ediyor. 2016 yılından itibaren Kılılı’da failiyet vermeye başlayan Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesi 2 bin metrekare kapalı alanda 100 büyükbaş 500 küçükbaş hayvan kesim kapasitesi ile hijyen ve islami kesim kurullarına uyarak hizmet üretiyor.

“7/24 HİZMET VERİYOR”

Yatırımcı kardeşler Memiş ve Mesut Şahinkanat’ın girişimleri ile Kahramanmaraş’a kazadırılan Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesi aynı zamanda bin metrekare soğuk hava depoları ile 7/24 faaliyetlerine devam ediyor. Bölgenin en büyük ve en donanımlı mezbahanelerinden birisi olan Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesi, kovid-19 kapsamında da vatandaşlarının sağlığını düşünerek tüm alanlarda dezenfaktan işlemlerini gerçekleştirdi.

İş İnsanı Mesut Şahinkanat, yaptığı açıklamda: “Sağlık ve hizyen alanında da tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önde gelir. Bu kapsamda tüm alanlarda Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla dezenfekte çalışmamızı yaptık. Evlerinize giren et, Kamet Mesutlar Kuzu Kasabı Mezbahanesinden çıkmışsa rahatlıkla tüketebilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim