Günümüzün yoğun ve rekabetçi iş ortamında güçlü bir duruş sergilemek isteyenlerin başarı yolculuğunda YouTube kanalındaki “İş ve Kariyer His Yüklemeleri” videosu ile yardımcı olan İpek Senem Aydın, yeni bir kariyer planlamasını mümkün kılıyor.

Günlük yaşamın blokajlarından kurtulmaya yardımcı olarak herkesin özünde olumlu dokunuşlar yapan uluslararası Thetahealing Eğitmeni İpek Senem Aydın, kişinin kariyerinde en iyi performansı gösterebilmesi adına da desteğini sunuyor. YouTube kanalındaki iş ve kariyer his yüklemeleri videosu ile iş ve kariyer yaşamının zorlu şartlarına karşı koyarak blokajları kaldırmaya yardımcı olan Aydın, fiziksel ve mental olarak da gücün farkına varmaya yardımcı oluyor.

İş ve kariyer hayatındaki başarı veya başarısızlığın kişinin gündelik yaşamına da etki ettiğine dikkat çeken İpek Senem Aydın, mutlu bir yaşamın da iş ve kariyerle sıkı bağlantısını vurguluyor. Uygulamaya geçildiği takdirde yaşam döngüsünde yer alan ve kişiyi başarısızlığa sürükleyen blokajlardan kurtulmanın imkansız olmadığını her seferinde dile getiren Aydın, iş ve kariyer his yüklemelerinin düzenli ve inanarak yapıldığı zaman başarının mümkün olduğunu söylüyor. Kişinin çalıştığı işe karşı, bakış açısını olumlu yöne çevirdiği takdirde ikinci bir yaşamın da kapılarının ardına kadar açılacağını ifade eden Thetahealing Eğitmeni, çözümün zihnin kendisinde olduğunu kanıtlıyor. Harika sonuçlar almak için tutarlı ve kararlı olmanın başarıya giden yolda en kilit süreçlerden biri olduğuna değinen Aydın, iş ve kariyer basamaklarında yükselmenin önünü açıyor.

İpek Senem Aydın’ın YouTube kanalındaki iş ve kariyer his yüklemeleri videosuna https://youtu.be/67bWXw00USA linkinden ulaşılabilir.

Editör: TE Bilisim