Yağlanmış ve zehir dolmuş karaciğeri anında temizliyor

Vücudun yenilenmesi ve kanın tazelenmesi gibi vücudu tazeleme işlevini karaciğerimiz görür. Ancak karaciğer dengesiz beslenme ve zararlı alışkanlıklar yüzünden zamanla yorulur ve yıpranır. Bu yüzden belirli aralıklarla karaciğer temizliği yapmak çok önemlidir. Bu konuyla ilgili sizlere geçtiğimiz aylarda çok detaylı bir video sunmuştuk. Karaciğer temizliği oruç ve bitkisel yöntemlerle gerçekleştirilebilir. Oruç tutmak birçok insana ağır geliyor. Şayet sizlerde nefsinize yeniliyorsanız hafif diyet programları ve doğal içeceklerle karaciğerinizi temizleyebilirsiniz.

Karaciğer detoksu yapanlar daha sağlıklı ve güçlü karaciğerlere sahip oluyorlar. Böylece kanser ve birçok hastalığa yakalanma riskiniz de azalıyor.

Vücudun her organı temizlenmeye ihtiyaç duyar. Karaciğer ilk temizlenmesi gereken organlarımızdan birisidir. Karaciğeri temizlediğinizde siroz, kabızlık ve cilt sorunlarının önüne geçeceksiniz. Biz şimdi sizlere karaciğeri temizlemeye yardımcı bir içecek tarifinden bahsedeceğiz. Malzemeler:

4 su bardağı su ve 150 gram kuru üzüm.  Yapılışı ise oldukça basit: Kuru üzümleri güzelce yıkayın. Sonrasında 4 su bardağı içme suyunu kaynatın ve yıkamış olduğunuz üzümleri içine ekleyin. 15 dakika kısık ateşte kaynatın ve sonrasında altını kapatıp soğumaya bırakın.

Soğuyan içeceği ağzı kapalı bir şişe veya kavanoza koyup ertesi gün tüketmeye başlayın. Bu kürü sabahtan öğlene kadar yavaş yavaş içmelisiniz ve sadece akşama doğru bir çeşit sebze yemeği tüketmelisiniz. Her gün taze bir şekilde hazırlayıp 3-4 gün boyunca bu kürü uygulamaya devam edin.

Editör: TE Bilisim