Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan 4 çocuklu Altın ailesine göre sarışın olan çocukları bilinmeyen bir sebepten hayatını kaybediyor. Sarışın olan çocuklardan ikisi, hastalıkları teşhis edilemeden hayatını kaybetti. Üçüncü sarışın çocukları da hasta olan ailenin esmer çocuğunda ise herhangi bir hastalık yok.

İKİ ÇOCUKLARINI KAYBETTİLER

Altın ailesinin sarışın olan çocukları Devran 2 yaşındayken, Kadir ise 6 yaşındayken bilinmeyen hastalıktan öldü. Diğer sarışın Özlem ise 5 yaşında ve hasta. Aileye göre çocuklar, 10 aylık iken teşhis edilemeyen bir hastalığa kapılıyor. Esmer olan 13 yaşındaki Nergis'te ise herhangi bir sıkıntı bulunmuyor.

"DOKTORLARDAN ÇARE BEKLİYORUM"

İki sarışın çocuğunu bilinmeyen bir hastalıktan kaybeden aile, üçüncü sarışının da hasta olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Baba Hüseyin Altın, hasta çocuğunu tedavi edebilecek doktorlardan yardım çağrısında bulundu. Altın, "Çocuklarımın sarışınları ölüyor, esmer olanda sıkıntı yok. Türkiye'de gitmedik yer bırakmadım. Her tarafı gezdim, varımı yoğumu verdim, kurtaramadım. İkisi öldü bir tanesi de yine aynı hastalıktan, aynı tetkiklerden aynı şeyleri görüyoruz. Ona doktorlardan bir çare bekliyorum." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim