KAHRAMANMARAŞ (AA) –

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Müdürlüğü işbirliğinde "Astronomi Gözlem Şenliği" düzenlendi.

Başkonuş Yaylası Kamp Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenci, öğretmen ve velilere teleskoplarla güneş ve ay gözleminin yanı sıra bilimsel ve eğitsel atölye çalışması gerçekleştirdi.

A A 20250729 38699838 38699836 K A H R A M A N M A R A S T A A S T R O N O M I G O Z L E M S E N L I G I D U Z E N L E N D I

Üniversiteli Nur Helin, Kızılay gönüllüsü olmasını sağladığı 120 akranıyla köylere iyilik taşıyor
Üniversiteli Nur Helin, Kızılay gönüllüsü olmasını sağladığı 120 akranıyla köylere iyilik taşıyor
İçeriği Görüntüle

Katılımcılara ayrıca gökyüzünü dürbünle ve çıplak gözle gözlemleme, yıldız takımı tanıma, lazer ışıkla gökyüzü anlatımı yapıldı.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Duran Doğan katıldı.

A A 20250729 38699838 38699837 K A H R A M A N M A R A S T A A S T R O N O M I G O Z L E M S E N L I G I D U Z E N L E N D I