Van’ın Çatak ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert için Elbistan’da Cuma günü cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert, Elbistan ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde baba ocağına götürülerek helallik alınmasının ardından Hocazade Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından dua ve tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Vali Ömer Faruk Coşkun, MHP Milletvekili Sefer Aycan, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Defin sonrası şehidinfotoğrafı ve Türk Bayrağı, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı ve Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından şehidin ailesine teslim edildi.

Bakan Yardımcısı Çataklı, Vali oşkun, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Çardakcı, Milletvekili Aycan ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Editör: TE Bilisim