10 Ocak İdareciler Günü etkinlikleri kapsamında Bakanlığımız ve Türk İdareciler Derneği tarafından İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen törende, Vali Yardımcımız Bayram Öz’e “Başarılı İdareci Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü” verildi.

Vali Yardımcısı Bayram Öz, İlimizde yaptığı titiz çalışmaları ve yürüttüğü başarılı faaliyetleri sayesinde birçok kriter ve beş dalda yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda “Başarılı İdareci Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü” ne layık görüldü.

VALİ YARDIMCISI BAYRAM ÖZ KİMDİR?

1955 yılında Elazığ' da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ' da yaptı. 1975 yılı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur.

1976 yılında Malatya' da Maiyet Memuru olarak göreve başladı. Sırasıyla Erzincan/Tercan, Malatya/Arapgir, Erzurum/Hınıs Kaymakamlıklarından sonra, Siirt Vali Yardımcılığı, Manisa/Saruhanlı, Konya/Akşehir, İstanbul/Silivri Kaymakamlığı, Kocaeli, Malatya, Kastamonu, Uşak Vali Yardımcılığı yapmıştır.

Resmi Gazete'de yayımlanan 2013 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Uşak Vali Yardımcısı Bayram Öz Kahramanmaraş vali yardımcılığına atanmıştır.

Editör: TE Bilisim