Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkan Adayı Adem Aydoğan 2021 yılında ihalesi yapılıp 2022 Mart ayında ödemesi gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında yapılan banka promosyon anlaşmasının feshi için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdi.

Adem Aydoğan yaptığı açıklamada, değişim haraketline destek veren arkadaşlar ile birlikte tüm platformlarda eğitim çalışanlarının haklarının korunacağını ve eğitimin çıtasının yükseltilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti. Başkan Adayı Adem Aydoğan şunları söyledi:

“Bu manada eğitim çalışanlarının ekonomik olarak refahlarını düşünmek ve haklarını korumak için banka promosyon anlaşmasının, eriyen maaş zamları ve yükselen enflasyon neticesinde eğitim çalışanlarını memnun eder düzeyde olması gerekmektedir.

Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu Onikişubat, Dulkadiroğlu, Türkoğlu ilçelerimizdeki bütün resmi kurumlarımızı kapsayan promosyon ihalesinin tek taraflı feshedilerek güncel şartlarda yeniden ihaleye çıkılmasını talep ettiğimiz dilekçemizi İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettik”

Editör: TE Bilisim