Milli ve manevi değerlerimizi maziden atiye taşıyan, büyük bir özveriyle mesleğini icra eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Dünyanın en kutsal ve en onurlu mesleklerden biri kuşkusuz öğretmenliktir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. 

Siz değerli öğretmenlerimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” ifadesiyle çocuklarımızı milli manevi değerlerimize sahip çıkan, tarihiyle övünen kendine güvenen bireyler olarak yetiştireceğinize olan inancımız tamdır.

Değerli Öğretmenlerimiz;

İstikbale güvenle bakan ve bu yolda fedakârca çalışan sizler, ülkemiz için daima umut kaynağısınız. Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizin ilerlemesi için gayret gösteren öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, bütün öğretmenlerimizi sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle saygıyla selamlıyorum.

Editör: TE Bilisim