Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı; Kahramanmaraş merkez ve Onikişubat İlçesinde bulunan 3 adet jeotermal kaynak su arama alanını ihaleye çıkardı.

Bugünkü (18 Temmuz 2019 tarih ve 30835 sayı) Resmi Gazete’de Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın jeotermal kaynak su arama alanları ihale ilanı yayımlandı.

Buna göre; Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçesi sınırları dâhilinde bulunan dosyalarında mevcut krokisinde ve şartnamesinde gösterilen 3 adet jeotermal kaynak su arama alanının ihale tarihinden itibaren ayrı ayrı 3 yıl süreyle 2886 sayılı Kanunun 45. Maddesi gereğince açık arttırma suretiyle ihalesi yapılacaktır.

Ruhsat sahibinin talep etmesi ve talebin idarece uygun bulunması durumunda 1 (bir) yıl süreyle uzatılacak. İhale Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının İsmet Paşa Mahallesi, Trabzon Caddesi Özel İdare İş Merkezi Kat: 10 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresindeki Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü odasında 06/08/2019 günü saat 09:00’dan itibaren yapılacak.

RESMİ GAZETE’DEKİ İLAN ŞÖYLE

Editör: TE Bilisim