İçimizi ısıtan yaz mevsimi çoktan geride kaldı. Bahçede yapılan kahvaltılara, barbekü partilerine ve kahve keyiflerine ise şimdiden özlem duyulmaya başlandı. Ancak küçük dokunuşlarla bahçeleri sıcacık bir yer haline getirmek hala mümkün. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus’ın satışını gerçekleştirdiği Landmann Ateş Küresi soğuk havalarda bahçeleri sıcacık bir yer haline getiriyor.

Landmann Ateş Küresi, kışın da sıcacık bir bahçeyi garanti ediyor

Kışın ateş başında huzurla vakit geçirebilmeyi sağlayan Landmann Ateş Küresi’nin örgü ızgara kapakları uçuşan kıvılcımlara ve küle karşı koruma sağlıyor. Ürünün taşıma kulpları da Ateş Küresi’ni kolayca hareket ettirmeyi ve istenilen yere taşımayı kolaylaştırıyor. Kışın da sıcacık bir bahçeyi garanti eden Landmann Ateş Küresi’ne Enplus’ın Türkiye genelinde yer alan 27 mağazasından ve www.enplus.com.tr internet sitesinden ulaşmak mümkün.

Enplus Hakkında

Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, ev ve iş yerlerinde ihtiyaç duyulan birçok alanda farklı ihtiyaçlara en uygun çözümleri sunuyor. Bünyesinde barındırdığı Sage, Jura, Bertazzoni, Sub-Zero, Wolf, Hitachi, Solis, Wüsthof ve Caso gibi alanında dünya devi markaların en yeni ve teknolojik ürünlerini tüketicileri ile buluşturan Enplus, aynı zamanda WMF, Zwilling, Miele ve Staub markalarının da satışlarını gerçekleştiriyor. www.enplus.com.tr

Editör: TE Bilisim