Cumhurbaşkanı'ndan emeklilere promosyon müjdesi! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank promosyonları 15 bin TL mi olacak?

Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden emekli promosyonunda gün geçtikçe yeni gelişmeler peş peşe geliyor. Özel bankalar promosyon rakamlarını yükseltirken yarıştan geri kalan kamu bankaları için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. '15 bin liranın da üzerine çıkabilir'...

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış devam ederken yeni gelişmelerde art arda geliyor. Bankalar, 2022 emekli promosyon ödemesi imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için büyük bir yarışa girdi.

Emekli maaş promosyonları özel bankalarda 10 bin TL'ye kadar çıkarken, kamu bankalarının daha düşük ödeme yapması dikkatlerden kaçmamıştı. Fakat iddialara göre kamu bankalarının yakın zamanda harekete geçerek promosyon rakamlarını 15 bin TL'nin bile üzerine çekebileceği öğrenildi.

Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden emekli promosyonunda gün geçtikçe yeni gelişmeler peş peşe geliyor. Özel bankalar promosyon rakamlarını yükseltirken yarıştan geri kalan kamu bankaları için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. '15 bin liranın da üzerine çıkabilir'...

Paramedya internet sitesinin haberine göre, üst düzey bir bankacı, kamu bankalarının yakın zamanda harekete geçeceğini belirterek, "Kamu bankaları aslında daha Akbank’ın kampanyayı başlatmasından hemen sonra çalışma başlattı. Ancak bu promosyon için bekletildi. Bu süre içerisinde kamu bankalarından on binlerce emekli özel bankalara maaşlarını transfer etti" açıklamasında bulundu.

Kamu bankaları emekli promosyonu konusunda halen beraber hareket ediyorlar. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank emekli maaş promosyonu olarak 300 lira ile en yüksek 750 lira arasında bir ücreti 3 yıl için ödüyor. Özel bankalarda ise bu rakam 10 bin liraya kadar yükselmiş durumda. Peki Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank Emekli promosyon miktarı ne kadar? İşte detaylar...

Ziraat Bankası da 1500 lira altında emekli maaşı alanlara 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625 TL, 2 bin 500 lira üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 lira tutarında promosyon ödemesi yapıyor. 3 sene için tek defa olarak ödenen promosyonlar, aylık miktarlarına göre belirleniyor.

Emekli maaşını bankadan almakta olan müşteriler ile 3  sene süre ile emekli aylığını VakıfBank’tan almayı taahhüt edenler için, 1500 lira altında emekli maaşı alanlara 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625 TL, 2 bin 500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 lira tutarında promosyon ödemesi yapılıyor. Ödemeler 3 yıl için tek defa olarak gerçekleştiriliyor. Maaş hesabına bağlı ücretsiz HGS etiketi ve aidatsız kredi kartı da promosyon kapsamında sağlanan avantajlardan.

Emekli maaşını Banka aracılığıyla alan veya maaşını Bankaya transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Banka aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden yararlanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 lira ile 2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 lira tutarında promosyon ödemesi alacak.

Kaynak: https://emlakkulisi.com/cumhurbaskanindan-emeklilere-promosyon-mujdesi-ziraat-halkbank-vakifbank-promosyonlari-15-bin-tl-mi-olacak/722431?p=2

Editör: TE Bilisim