Abajurlar evler de tercih edilen dekoratif bir görünüm katan aydınlatma ev eşyalarıdır. Ayrıca ofisler de ve diğer yaşam alanların da tercih edilen abajurlar dekorasyonda vazgeçilmez mobilyalardır. Farklı zevk ve tercihlere klasik ve modern birçok abajur modelleri vardır. Asıl işlevi aydınlatma olan bu ürünler estetik görünüşleri ile ortama farklı bir hava katar. Abajurların vazgeçilmez parçaları da abajur şapkalarıdır.

Abajur Modelleri Nelerdir?

Abajur modelleri genellikle cam ve metal ağırlıklı malzemeler ile üretilirler. Renk olarak abajurlar da altın ve gümüş renkler kullanılır. Aynı zaman da renk olarak pirinç rengi de tercih edilir. Ayrıca abajur modellerin de cam gövde ve kumaş şapkası ile bir bütün halinde tasarlanan modellerdir. Abajur modellerinin şapkası ve alt kısımlığı bir bütün renkten oluşabilir.

Abajur Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Ayrıca şapka kısmında farklı renkler ve desenler kullanılan abajur modelleri de vardır. Bu modeller de alt kısımda gold renkleri kullanılır. Gümüş olan modeller de şapka ve diğer kısımlar da aynı renktedir. Abajur modelleri ayrıca talebe göre sadece şapkası ile birlikte de tercih edilebilir. Bu modelleri isteyenler farklı ayaklar ile birlikte kullanabilir. Abajur şapkalarında özellikle farklı çeşitler de ve kalınlıkta ipler kullanılmıştır.  Bu şapkalar ayrıca keten ve demirle birlikte üretilmiştir.

Sizler de odalarınıza, yatak odalarınıza veya salonlarınıza uygun abajur modelleri için https://www.madamecoco.com/abajur/ linkini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim