Mamajoo eğitici bardaklar, bebeklerin biberondan bardağa kolay bir şekilde geçmesine destek olmak için tasarlanmış, bebek sağlığı ön planda tutularak BPA içermeyen yüksek kalitede ham maddelerden üretimi yapılmıştır. Mamajoo eğitici bardak anti-kolik valf sistemi ile bardağın içerisindeki havayı dışarı atmaya destek olarak bebeklerde gaz oluşması riskini azaltır. Ters ya da yana yatık bir şekilde olduğunda akıtmaz ve sızdırma olmaz. Böylelikle evde ya da ev dışında özellikle yolculuk anında da pratik kullanım fırsatı sağlar.

Mamajoo Eğitici Bardağın Avantajları
Mamajoo eğitici bardak
, minik ellerin rahatlıkla kavrayarak tutacağı şekilde tasarlanan ergonomik kulpu ile bebeklerin tek başına içmesini destekler. Eğitici bardağın yumuşak ucu esnek ve bebeklere uygun sıvı akışını sağlayacak şekilde yapılmıştır. Hem bardak hem de bardak ucu, bebeklerin sağlığını ön planda tutarak yüksek kalitede BPA içermeyen, gıdaya da oldukça uygun maddelerden üretilmiştir.

Eğitici bardak’ta yer alan anti-kolik valf sistemi, bardağın içerisindeki havayı dışarı atarak bebeklerin hava yutma riskini azaltmaktadır. Mamajoo eğitici bardak, çalkalandığı zaman ya da yana yatık bırakılsa da akıtmamaktadır. Mamajoo eğitici bardak, bulaşık makinesinin üst rafında ya da sabunlu su ile de temizlenebilir ve Mamajoo sterilizatörleri ile sterilize edilir. Ürün ömrünü kısaltmamak için aşındırıcı deterjan kullanılmamalıdır. Mamajoo eğitici bardak ve kullanım detaylarına https://www.mamajoo.com/alistirma-bardagi linkinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim