Kahramanmaraş’ın önemli markalarından biri olan AKDO Dondurma, gerçekleştirdiği sosyal projelerle adından sıkça bahsettirirken, son bir proje ile de sağlık çalışanlarına tatlı ikram etti.

AKDO Dondurma, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde gecesini gündüzüne katarak yeni tip koronavirüse karşı çalışan sağlık personellerine tatlı ikram etti.

Dünyada ve Türkiye’de koronavirüsün yayılması ile birlikte sağlık personellerinin son günlerdeki mesaileri artarken, gecesini gündüzünü birbirine katan ve koronavirüsün yayılmasına engel olmaya çalışan sağlık personellerine AKDO Dpndurma’dan tatlı bir moral geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, “Gecesini gündüzüne katıp bin bir fedakarlıkla çalışan değerli sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek de az. Biz de bu zor günlerde AKDO Ailesi olarak lezzetlerimizle onlara destek ve moral olmak istedik. Türkiye size minnettar” dedi.

Editör: TE Bilisim