Ünlü aile hekimi Dr. Ender Saraç, Kahramanmaraşlı gençlere “kendine iyi bak” uyarısında bulunurken, gençlerle beden ve ruh sağlığı konusunda söyleşi yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Çınar Altı Gençlik Söyleşileri kapsamında 81 ile organize edilen ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ünün ev sahipliği yaptığı Dr. Ender Saraç “Kendine İyi Bak: Beden ve Ruh Sağlığı” adlı söyleşi programı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Salonun dolu olduğu programa özellikle Yüksek öğrenim yurtlarında kalan öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Dr. Ender Saraç “Kendine İyi Bak: Beden ve Ruh Sağlığı” Programında dinleyicilere sağlıklı bir yaşam için beslenme, egzersiz ve spor önerilerinde bulundu. Söyleşinin başında “Kimseyi uyutmayacağım “diyen Saraç pozitif enerjisi ile dinleyicilere dolu dolu bir söyleşi programı sundu.

Özellikle söyleşi içerisinde yaptığı 8 dakikalık meditasyon ile konukların bedenin yanında ruhuna da hitap eden Saraç, öğrenciler ve misafirlerle unutulmaz saatler geçirdiler. Dr. Ender SARAÇ program sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, Dr. Ender Saraç’a Plaket ve Kahramanmaraş’a özel hediyeler takdim ettiler.

Editör: TE Bilisim