Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü, Mevlid-i Nebi Haftasında Görücüye Çıkardığı “Uyanış Hilye-i Şerif" Koleksiyonuyla Ses Getirdi

“Uyanış: Hilye-i Şerif” sergisi, Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü Sergi Salonu’nda ziyarete açıldı. Açılışa Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un Eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Mutlu Aslantürk, “Dört yıllık yoğun bir çalışmanın ürünü olan böylesine anlamlı bir koleksiyonu hazırlamanın heyecanını yaşıyoruz.” diyerek sergiye teveccüh gösterenlere şükranlarını iletti. Serginin şehrimize ve Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü’ne yakışan anlamlı bir çalışma olduğunun altını çizen Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Celalettin Güvenç ise emeği geçenlere teşekkür etti.

Sekiz adet el yazması Hilye-i Şerif ve Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.)  insanlığa ışık tutan vasıflarının anlatıldığı bir ürün kataloğunun yer aldığı sergi, 10-14 Ekim tarihlerinde Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü Sergi Salonu’nda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Editör: TE Bilisim