Günümüzde fazla kilo, kadın, erkek veya yaşlı, genç fark etmeksizin herkesin ortak problemi. Bu konu üzerinde de birçok farklı metot uygulanıyor.

İstenmeyen kilolarla mücadele etmenin en etkili yolu spor ancak kimilerinin buna ayıracak zamanı olmuyor. Az vakti olan kişiler ise alternatif yollara başvurmayı tercih ediyor. Bu kimi zaman bir diyetisyene başvurmak olurken kimi zaman ise fark etmeden sağlıksız yöntemlerden oluşuyor. Limon sarımsak kürü üreticisi Limsak Genel Müdürü Musab Şahin, yağ yakmanın ve yağ yakmaya motive edecek olan limon sarımsak kürünün bu konuda birebir yardımcı olduğunu anlatıyor.

DİYETİSYENLERİN DANIŞANLARINA TAVSİYESİ!

Saf limon suyu ve doğal Taşköprü sarımsağı gıdalarının şifa deposu olduğu biliniyor. Bu iki bileşenin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan karışımın insan bünyesine faydaları ise saymakla bitmiyor. Damar tıkanıklıklarını açmak ve romatizmal hastalıkları önlemek gibi birçok hastalıktan koruyor. Bunun yanı sıra birçok kişi duymamış olsa da limon sarımsak kürü yağ yakma konusunda da çok büyük bir yardımcı.

Limsak firmasının genel müdürü Musab Şahin’de bu konuyu detaylı olarak anlattı. 25 gün serin ve karanlıkta bolca çalkalanarak beklemiş bir limon sarımsak kürü tüketilmeye başladığında insan metabolizmasını hızlandırıyor. Buna bağlı olarak metabolizma damarlarda biriken yağları hızla yakmaya başlıyor. Yağ yakımının gerçekleşmesiyle beraber bu kürü tüketen kişi kendini enerjik hissettiği için hareket etme ihtiyacı da hissediyor. Böylece hem gün içinde kendini zinde hissediyor, hem de harekete geçtiği için yağ yakım işlemine yardımcı olarak zayıflama noktasında kendindeki etkiyi fark ediyor. Danışanlarına diyetisyenleri tarafından sıkça tavsiye edilen bu kürün tüketiminden sonra yarım saatlik bir yürüyüşün zayıflama noktasında maksimum fayda sağladığı da bilinmektedir.

Kür kullanımı ile başlayan damarlardaki yağların yakımından sonra vücutta dolaşan kan tüm organlara daha sağlıklı ve yeterli seviyede ulaşıyor. Bu sayede kandaki yağ seviyesi azaldığı için organlar sağlıklı çalışıyor ve çevrelerinde hiçbir şekilde yağ oluşmuyor.

Ayrıca temin ettiğiniz limon sarımsak kürü uzun AR-GE çalışmaları sonucu aşina olduğumuz bazı sağlıklı gıdalarla birlikte kullanılabiliyor. Bu AR-GE sonucu Limsak firması da bunlardan karaciğer yağlanmasını önleyici etkisi olduğunu bildiğimiz maydanoz başta olmak üzere, zencefil, zerdeçal, tarçın, alıç sirkesi ve bal ilaveli limon sarımsak kürleri üretiyorlar.

Editör: TE Bilisim