Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde arı sokması sonucu akut-alerji krizi geçirip, şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe'nin (26) cenazesi, Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde arı sokması sonucu akut-alerji krizi geçirip, şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe'nin acı haberi, Samsun'daki babası Sayım Keçe ile Ankara'daki annesi Nurdan Keçe'ye yetkililerce ulaştırıldı.

CENAZE KAHRAMANMARAŞ'A GETİRİLDİ

Irak'ın Kuzeyi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen Pençe-Kilit Harekatı'nda arı sokması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe'nin cenazesi Kahramanmaraş'a getirildi. Askeri uçakla getirilen şehidin naaşını Kahramanmaraş Havaalanı'nda ailesi, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, 2'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, daire amirleri ve vatandaşlar karşıladı.Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu uçaktan indirilip askerler tarafından taşınırken, ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit Mehmet Burak Keçe'nin cenazesi daha sonra Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna konuldu.

Editör: TE Bilisim